Pentru site-uri care,
contează
GrowHost

Cu GrowHost, te poți concentra pe strategii și creșterea afacerii tale. Growably se ocupă de server pentru tine, de la monitorizarea constantă a server-ului, la administrare și scalare!

Eifvun | growably
Eifvun | growably
| growably

Ce este GrowHost?

GrowHost este serviciul care eliberează antreprenorii de barierele tehnice, asigurând liniștea și eficiența în gestionarea serverelor. Prin monitorizare constantă, administrare eficientă și scalabilitate, GrowHost se ocupă de partea tehnică, permițând afacerilor să se concentreze pe creștere și inovare.

Ervf | growably

Ce include GrowHost

De la gestionarea serverului și actualizările constante până la crearea simplă a site-urilor și gestionarea zonelor DNS sincronizate cu CloudFlare, GrowHost este soluția completă pentru afacerile care doresc să se dezvolte fără bariere tehnice. Echipa Growably se ocupă de totul, permițându-ți să te concentrezi pe creșterea afacerii tale cu liniște și încredere.

Interfață simplă și eficientă
(În curând)

Interfața simplă și eficientă de la GrowHost facilitează administrarea site-urilor, bazelor de date și a altor aspecte tehnice. Este proiectată pentru a fi ușor de folosit, permițându-ți să gestionezi serverul cu eficiență, concentrându-te pe dezvoltarea afacerii tale.

Monitorizare

GrowHost oferă monitorizarea continuă a serverului și serviciilor online, intervenind rapid pentru menținerea funcționalității. Astfel, ești mereu informat despre starea tehnologică a afacerii tale, păstrând controlul.

Actualizari non-stop

GrowHost se ocupă de actualizările constante ale serverului, sistemului de operare și dependințelor tehnologice, asigurând funcționarea optimă a infrastructurii tale online. Astfel, afacerea ta este întotdeauna la zi cu cele mai recente tehnologii și securizată în mod corespunzător.

Securitate și performanță

GrowHost se concentrează pe securitatea website-ului tău prin firewall și alte măsuri de protecție, împreună cu o infrastructură optimizată pentru performanță constantă. Site-ul tău este protejat și funcționează eficient, asigurându-ți că afacerea ta online este în siguranță.

Support Tehnic

Rezolvarea a 5 probleme raportate pe luna in limita a 30 de minute pentru a va ajuta sa rezolvati rapid orice probleme minore.

Cum funcționează GrowHost?

Semnalezi o problema
Semnalezi o problema prin intermediu platformei de gestionare a proiectului
1
Investigare
Echipa Growably incepe să investigheze problema si o rezolva cu prioritate ridicata.
2
Raspuns prin e-mail
La rezolvarea problemei, vei primi o explicatie clara a problemei avuta in cadru platformei.
3

Protejeaza-ti server-ul cu GrowHost

Growably growsafe rectangle | growably

Abonament Lunar

Plata se va reînnoi automat în fiecare lună pe aceeași dată. Poți anula oricând.

Taxa de configurare initală a server-ului este percepută în cazul plății lunare. – 500e

100

/lună

Growably growsafe star | growably

Abonament Anual

Plata se va reînnoi automat în fiecare lună pe aceeași dată. Poți anula oricând.

Taxa de configurare initală a server-ului nu este percepută în cazul plății anuale. 

1200

/ an

Întrebări frecvente
Growably growsafe question | growably

Da, este necesar ca serverul să fie achiziționat separat. Serviciul GrowHost de la Growably se axează pe gestionarea eficientă a serverului pe care îl dețineți. Noi ne ocupăm de administrare, securitate și optimizare, asigurând performanță maximă și securitate pentru serverul dvs. Achiziția serverului, fie fizic sau virtual, este în responsabilitatea clientului, iar noi oferim expertiza necesară pentru a-l gestiona în cel mai eficient mod posibil.

De obicei, un server GrowHost este alocat pentru un singur website care are o importanță semnificativă. Cu toate acestea, planul nostru include website-uri nelimitate pentru acele cazuri care necesită un mediu izolat și dedicat pentru a asigura performanțe optime. Consultarea cu un reprezentant Growably este recomandată pentru a determina cea mai bună configurație în funcție de necesitățile afacerii dvs.

De obicei, problemele cu server-ul sunt gestionate de echipa noastră. În cazul unor probleme neașteptate, le puteți raporta ușor din spațiul de creștere al serverului, GrowPlace.cc

Nu, accesul SSH nu este permis pentru terțe părți în cadrul serviciului GrowHost. Echipa noastră prioritizează securitatea maximă a serverelor, iar pentru a asigura acest lucru, gestionăm administrarea și accesarea serverului exclusiv intern. Până la încheierea contractului, accesul de tip SSH rămâne restricționat pentru a menține securitatea și integritatea serverului la cel mai înalt nivel.

Dacă aveți mai mult de 5 sarcini într-o lună, precum instalarea de noi servicii cum ar fi Memcache sau Redis, modificarea configurării serverului sau alte cerințe specifice, echipa noastră de specialiști vă va oferi suport suplimentar. Fiecare sarcină poate include adăugarea de funcționalități noi, optimizarea serverului sau alte servicii personalizate pentru a asigura performanța și funcționarea optimă a website-ului sau serviciului dvs. Costurile suplimentare pot varia în funcție de complexitatea sarcinilor, iar obiectivul nostru este să vă oferim soluții adecvate nevoilor dvs.

Actualizările sunt efectuate în mod regulat, însă introducerea de noi caracteristici se face în momentul în care se concretizează și se asigură că nu afectează funcționarea actuală a sistemului, website-ului sau serviciului dvs. Scopul nostru este să menținem stabilitatea și performanța, adăugând noi funcționalități doar atunci când acestea nu interferează cu funcționarea curentă.

  • Pentru ecommerce-uri cu trafic considerabil

  • Pentru platforme educaționale sau de tip comunitate

  • Pentru servicii API sau servicii headless

Planul GrowHost oferă o infrastructură robustă și suport dedicat, ceea ce îl face potrivit pentru website-uri cu cerințe specifice și trafic mare, cum ar fi cele din domeniile ecommerce, educație, comunitate sau servicii API.