Mai liber cu
GrowSafe

Cu GrowSafe în sfârșit te poți concentra pe alte aspecte ale afacerii tale știind că Growably monitorizează constant website-ul tău și îți oferă suportul necesar!

Eifvun | growably
Eifvun | growably
| growably

Ce este GrowSafe?

GrowSafe este un serviciu care ofera antreprenorilor siguranta si stabilitate pentru site-ul lor, astfel incat sa iși poata concentra toata atentia asupra cresterii afacerii lor.

Ervf | growably

Ce include GrowSafe

De la copii de siguranta nocturne la actualizari de tema& plugin-uri GrowSafe este pachetul ideal pentru orice companie ce dorește să crească fară griji.

Copii de siguranta

Copii de siguranta nocturne pe server extern pentru a proteja datele importante

Monitorizare

Monitorizare non-stop a website-ului si a serviciilor oferite, cu notificari imediate pentru a rezolva rapid* orice probleme

Actualizari non-stop

Mentinerea la actualitate a website-ului, a temei si a plugin-urilor folosite pentru a asigura functionarea optima a site-ului.

Accelerare CDN*

Accelerarea website-ului prin intermediul unei retele de servere distribuite geografic pentru o viteza superioara constanta.

Support Tehnic

Rezolvarea a 5 probleme raportate pe luna in limita a 30 de minute pentru a va ajuta sa rezolvati rapid orice probleme minore.

Cum funcționează GrowSafe?

Semnalezi o problema
Semnalezi o problema prin intermediu platformei de gestionare a proiectului
1
Investigare
Echipa Growably incepe să investigheze problema si o rezolva cu prioritate ridicata.
2
Raspuns prin e-mail
La rezolvarea problemei, vei primi o explicatie clara a problemei avuta in cadru platformei.
3

Protejeaza-ti website-ul cu GrowSafe

Growably growsafe rectangle | growably

Abonament Lunar

Plata se va reînnoi automat în fiecare lună pe aceeași dată. Poți anula oricând.

150

/lună

Growably growsafe star | growably

Abonament Anual

Plata se va reînnoi automat în fiecare lună pe aceeași dată. Poți anula oricând.

1500

/ an

Întrebări frecvente
Growably growsafe question | growably

Planul de mentenanta GrowSafe include mentenanta pentru un singur website.

Puteti raporta problemele pe care le intampinati cu website-ul dumneavoastra prin intermediul unei simple cereri de suport prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau direct in cadru platformei de gestionare a proiectelor Growably. Echipa noastra de specialisti va va raspunde cat mai rapid posibil.

In cazul in care aveti mai mult de 5 probleme in decursul unei singure luni, echipa noastra de specialisti va va oferi tot suportul necesar pentru a le rezolva cat mai rapid posibil pentru un cost suplimentar.

Actualizarile se efectueaza constant pentru a asigura functionarea optima a website-ului dumneavoastra.

Copiile de siguranta sunt efectuate in fiecare noapte.

Daca apar probleme cu website-ul dumneavoastra, echipa noastra de specialisti le va monitoriza in mod constant si va lua masurile necesare pentru a le remedia cat mai rapid posibil.
De asemenea, aveti acces la suport tehnic pentru rezolvarea problemelor raportate.

Accelerare CDN imbunatateste viteza de incarcare a website-ului prin intermediul unei retele de servere distribuite geografic. Astfel, website-ul dumneavoastra poate fi accesat mai rapid din orice locatie, ceea ce poate duce la o experienta mai buna pentru utilizatori si la cresterea traficului si a conversiilor pe site.

Daca site-ul dumneavoastra depaseste traficul CDN de 20.000 pageviews / luna inclus in pachetul Accelerare CDN, vom oferi o optiune de pachet personalizat cu un cost lunar suplimentar pentru a acoperi necesitatile dumneavoastra de trafic.

Monitorizarea constanta a website-ului va ajuta sa detectati orice probleme sau disfunctionalitati cat mai rapid posibil. Astfel, puteti lua masurile necesare pentru a remedia problemele cat mai repede, ceea ce poate ajuta la minimizarea impactului asupra utilizatorilor si a performantei site-ului dumneavoastra.