Cu Growably vinzi 
Mai mult
Mai repede
Mai ușor

Fii unul dintre cei 24 de antreprenori Care își revoluționează afacerea cu un magazin online unic, proiectat pentru succes.

„Să fii „Unul din cei 24” înseamnă să te alături unui grup restrâns de antreprenori care au decis să îmbrățișeze digitalul cu noi. Punem calitatea pe primul plan în fiecare proiect, concentrându-ne pe detalii, calitate și servicii personalizate pentru a asigura succesul magazinului tău online. Limitându-ne la 24 de proiecte pe an, garantăm că vom dedica suficient timp, resurse și expertiză pentru fiecare afacere în parte, stabilind o relație de parteneriat cu clienții noștri. „Unul din cei 24” nu este doar o cifră, este o reflectare a devotamentului nostru de a te acompania în fiecare etapă a transformării digitale.”

Ce înseamnă să fii unul din 24?
Growably loialitate prin design | growably

Construiește loialitate prin design.

Tu ești cel care cunoaște cel mai bine gusturile clienților tăi, iar noi suntem cei care știu cum să creeze un magazin online care să îi captiveze.

Expertiza noastră provine dintr-o bogată experiență în construirea platformelor de e-commerce, consolidată de cercetările noastre constante asupra celor mai bune practici în designul de interfață (UI) și experiența utilizatorului (UX) la nivel internațional. Acesta este angajamentul Growably.

Growably posetefagars | growably

Pachetele Magazin Online WooCommerce. Alege pachetul ideal pentru afacerea ta.

Seedling

3500€ + TVA

Blossom

5500€+ TVA

Harvest

de la 10.000€+ TVA

Design și funcționalități

TooltipBeneficiuSeedlingBlossomHarvest
Potrivit pentru:max 99 produse100-499 produse500-5000 produse
Misiunea noastră este de a-ți face magazinul online cât mai accesibil, de aceea ne bazăm pe WooCommerce. Este o platformă solidă, versatilă și prietenoasă pentru utilizatori, care îți va permite să administrezi eficient magazinul, chiar dacă nu ești un expert în programare.❔ Creare Magazin Online WooCommerce
Timp implementare3-4 săptămâni4-6 săptămâni8-10 săptămâni
Începem procesul cu o întâlnire Discovery, unde învățăm mai multe despre tine, afacerea ta și viziunea ta pentru magazinul online. Aceasta ne permite să personalizăm soluția în funcție de nevoile specifice ale afacerii tale.❔ Întâlnire Discovery
Design magazinCustomCustomCustom
Creare toate paginile necesare
Copywriting SEO5 Categorii20 Categorii40 Categorii
Optimizare SEO on page5 Categorii20 Categorii40 Categorii
Povestea brandului tău este esențială. Vom ajuta la scrierea unei povești "Despre Noi" care să facă legătura între tine și clienții tăi.Creare poveste "Despre noi"
Integrare procesatoare de plată123
Creare Bannere Categorii5 Categorii20 Categorii40 Categorii
Integrare și Automatizare Curier și FacturareContra Cost (500€)
Creare și configurare Google Search Console
Adăugare iconițe SOL și ANPC
Instalare și configurare GDPR
Creare până la 5 adrese de e-mail
Configurare domeniu magazin
Sesiuni de review123

Cum funcționează?  Tot procesul detaliat pas cu pas.

Întrebări frecvente.  Vezi răspunsurile.

Noul tău magazin online este construit pe una dintre cele mai populare platforme din lume – WordPress. WordPress este utilizat de peste 40% din website-urile existente pe internet, datorită flexibilității, extensibilității și ușurinței în utilizare pe care o oferă.

Pentru funcționalitatea de e-commerce a magazinului tău online, folosim WooCommerce, o soluție puternică dezvoltată de WordPress. WooCommerce domină piața de comerț electronic, cu o cotă de piață de peste 23% dintre toate website-urile de e-commerce. Această popularitate se datorează caracteristicilor sale avansate, ușurinței în administrare și posibilității de personalizare.

Cu WordPress și WooCommerce, vei avea la dispoziție o platformă robustă și de încredere pentru a-ți construi și dezvolta magazinul online, având posibilitatea să adaugi funcționalități suplimentare și să te extinzi pe măsură ce afacerea ta crește.

La Growably, înțelegem importanța unei migrații sau încărcări corecte și precise a produselor în noul tău magazin online. Deși acest serviciu nu este inclus în oferta noastră standard, putem să te ajutăm în această etapă esențială.

De ce nu includem direct migrarea sau încărcarea produselor în ofertă? Fiecare afacere are caracteristici și necesități specifice, iar procesul de migrație sau încărcare a produselor poate varia în funcție de volumul, complexitatea și structura datelor existente.

Pentru a ne asigura că oferim o soluție personalizată și adaptată în totalitate afacerii tale, preferăm să evaluăm în detaliu cerințele tale și să stabilim necesitatea migrării sau încărcării produselor. Astfel, putem furniza un plan de acțiune și o estimare corectă a timpului și resurselor necesare pentru a realiza această etapă în mod eficient.

Dorim să te asigurăm că, indiferent dacă este vorba de migrarea sau încărcarea produselor, echipa noastră de specialiști va lucra împreună cu tine pentru a identifica cele mai bune soluții și a asigura o tranziție fără probleme către noul tău magazin online.

Pentru mai multe detalii și pentru a discuta despre necesitățile specifice ale afacerii tale, te invităm să ne contactezi pentru o discuție personalizată și o evaluare a proiectului tău.

Durata construirii unui magazin online WooCommerce depinde de pachetul pe care îl alegi. Timpul estimat variază de la:

  • 3-4 săptămâni pentru pachetul SEEDLING,
  • 4-6 săptămâni pentru pachetul BLOSSOM 
  • 8-10 săptămâni pentru pachetul HARVEST.

 

Acești timpi reflectă durata estimată pentru construirea magazinului conform specificațiilor din pachetul ales. În cazul în care dorești adăugarea de funcționalități suplimentare, timpul de dezvoltare poate varia. Îți vom comunica în detaliu durata estimată în perioada de ofertare.

Ești gata pentru succes online?

Programează un meeting online cu un specialist Growably și hai să discutăm cum putem transforma viziunea ta în realitate, fără eforturi inutile din partea ta.

Numele Companiei *
Prenume *

Nume *
Adresa ta de email *
Numar de telefon
Sunt interesat de: *
Numele website-ului *
Dorești să ne spui alte detalii?